Események betöltése

Korábbi Események

Események keresése és nézet választás

Esemény nézet navigáció

május 2020

Ünnepi gálaműsor

május 24 - május 25
Szegedi Nemzeti Színház, Vaszy Viktor tér 1
Szeged, 6720 Magyarország
+ Google Térkép

A Szeged Táncegyüttes jövőre ünnepli megalakulásának 65. évfordulóját. Ebből az alkalomból ünnepi gálaműsort szervezünk a Szegedi Nemzeti Színházban. Várjuk régi csoportjaink jelentkezését, akik szívesen ünnepelnének velünk ezen alkalomból!

Tudj meg többet »

június 2020

Családi Délután

június 6 @ 13:00 - 20:00
Sziksósfürdő Strand és Kemping, Széksósi út
Szeged, 6791 Magyarország

Program: 13 óra - Megynyitó 14 óra - Barboncás Társulat - Bábelőadás 16 óra - Népi vetélkedő 17:30 - Szélműves Táncház   A délután folyamán népi játszóház, kézműves foglalkozás várja az érdeklődőket.   A helyszínen lehetőség van főzésre, így szeretnénk, ha minden csoport készülne egy bográcsos finomsággal a táncosainak! (A hozzávalókról, bográcsról, gázpalackról, gázrózsáról a csoportnak kell gondoskodnia.)    A programokon való részvétel ingyenes, csak a sziki belépőjét kell kifizetni a látogatóknak, ami a tavalyi évben az alábbi volt: délutáni belépő…

Tudj meg többet »

július 2020

Iringó Gyermektábor

július 6 - július 10

✨Első Gyermektábor ✨ Kedves Jelentkezők! Nagy öröm számunkra, hogy az első alkalommal szervezhetjük meg az Iringó Gyermektábort. A tábor időpontja: 2020. július 6-10. (8:00-16:30) Helyszíne: Szeged, Kálvária sgt. 14. (Szeged Táncegyüttes Székháza) A gyermekeket néptánc, kézművesség és sok-sok játék várja a hét során! 😊🎻🎼🥁 A jelentkezők számától, és életkorától függően a foglalkozások akár több csoportban is folyhatnak. A tábor díja: 16.500,- Ft (az étkezést is tartalmazza: tízórai, ebéd, uzsonna) Az alábbi kérdőív segítségével könnyen leadhatják jelentkezésüket: https://docs.google.com/forms/d/1dg1Yjt_rYbmSFrPJo8tpheN_0luO7cgZEe8Q_TfkEZY/viewform?edit_requested=true Kérdéseiket az alábbi e-mail…

Tudj meg többet »

Dél-Alföldi Délutánok l.

július 9 @ 16:00 - 18:30
Szeged Táncegyüttes, Kálvária sgt. 14.
Szeged, Csongrád Magyarország
Ingyenes

Szeretettel várjuk a Dél-Alföld hagyományai iránt érdeklődőket a több helyszínen megrendezésre kerülő táncos, néprajzi délutánokra, ahol megismerkedhetnek a tájegység népi játékaival, táncaival, és viseleteivel. Dél-Alföldi Délutánok I. Helyszín: Szeged Táncegyüttes, Kálvária sgt. 14. Időpont: 2020. július 9. Program: 16:00 - Dél-alföldi gyermekjátékok óvodásoknak 16:45 - Tápai táncok gyermekeknek 17:45 - Dél-alföldi viseleteink 18:15 - Táncok felnőtteknek A program során közreműködnek: Számfira-Nagy Zita Tamás Áron Tolna Péter A belépés ingyenes! A program megvalósítását a "Köszönjük, Magyarország!" pályázat támogatja.

Tudj meg többet »

Senior Est

július 19 @ 00:00

A Senior est, egy városi rendezvény, ahol az Akropolisz Táncszínházzal közösen adunk műsort a szegedi nyugdíjasok számára!

Tudj meg többet »
+ Események exportálása